QUHA SENTO MP
Doelgroep: iedereen die muisklik of andere vorm van aan-uit schakelen met blazen wil bedienen. De Sento MP is een volledig contactloze blaasschakelaar. Anders dan andere blaasschakelaars wordt de Sento MP niet in de mond genomen, maar vóór de mond geplaatst.

Volledig contactloos
De Sento MP heeft de vorm van een microfoontje. De schakelaar bevindt zich aan het uiteinde van een buigbaar armpje, waarmee hij gemakkelijk voor de mond kan worden geplaatst. Het armpje is te bevestigen op een statiefje of montagearm, of aan een clip voor een brilmontuur. De Sento MP is zeer licht van gewicht.

Minimale kracht
Door met minimale kracht in de Sento MP te blazen, kan de gebruiker hulp oproepen, een omgevingsbediening of communicatiehulpmiddel bedienen, of op de computer muiskliks uitvoeren. Door de afstand tot de mond te variëren kan de benodigde blaaskracht aangepast worden aan het persoonlijke blaasvolume. Zo nodig kan met behulp van een knopje de gevoeligheid gewijzigd worden.

Aansluiting
De Sento MP kan met zijn minijack stekker aangesloten worden op een communicatiehulpmiddel, oproep- of alarmsysteem, omgevingsbediening, usb interfacekastje voor computerbediening, of op aangepast speelgoed. De Sento is ook verkrijgbaar als schakelaar voor de Quha Zono hoofdmuis. In die combinatie werkt de Sento draadloos.

Hygiëne
Doordat de Sento niet in de mond wordt genomen, is de Sento hygiënischer dan andere blaasschakelaars. Mocht er stof of speeksel in de sensor komen, dan is de Sento gemakkelijk schoon te maken.

Op de website van fabrikant Quha vindt u diverse YouTube filmpjes waarin o.m. het gebruik van de Sento MP helder wordt gemaakt. Een aanrader!

Technische gegevens
Aansluiting: 3,5 mm monojack
Gewicht: 45 gram
Afmetingen: 63x38x13 mm
Lengte flexibele arm: 25 cm
Lengte kabel: 180 cm
Voeding: vervangbare CR2032 lithium knoopcelbatterij
Batterijduur: tot 1,5 jaar
Feedback: auditief en visueel
Montage: 1/4 inch UNC-aansluiting (die ook voor camera's wordt gebruikt), optionele clip voor bevestiging aan brilmontuur

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Quha Sento MP à € 505,00