GLORY HEADSET
Doelgroep: iedereen die niet (meer) de beschikking heeft over het gebruik van zijn of haar armen/handen, maar wel zijn of haar hoofd kan gebruiken. Daarnaast is er de mogelijkheid uw rolstoel ermee te bedienen.

De Glory Headset is bedoeld om uw computer mee te bedienen, uitsluitend door bewegingen van uw hoofd, of oog. Met de speciale 'Gyroset Link to Glory' kunt u echter ook de complete bediening van uw elektrische rolstoel uitvoeren!

Een aantal voordelen van de Glory Headset, vergeleken met oogbewegings-apparatuur: Proportionele controle met uw hoofd is meer accuraat dan oog-controle.

V.w.b. muisklikken: bij oog-controle moet u vaak vrij lang uw oog op één punt laten kijken, in de praktijk duurt dat tamelijk lang, da's op zich meestal geen probleem voor de gewone muisklik, maar als u aan het e-mailen bent, duurt dat toch wel erg lang. Als u per ongeluk te lang naar één punt kijkt, duurt het bij de oogcontrole-apparatuur vrij lang om weer terug te keren.

De Glory maakt gebruik van een infrarood sensor, die ervoor zorgt dat klikken supersnel en -eenvoudig wordt uitgevoerd met een kleine beweging van uw gezicht of uw oog. Hij stelt u ook in staat om meervoudige functies uit te voeren: dubbel klikken, 'drag and drop', 'copy-paste'.

De Glory is voorzover wij weten het enige apparaat op de markt die gebruikers in staat stelt zowel hun computer als hun rolstoel te bedienen met slechts 1 produkt. Dit is een groot voordeel voor iedereen die zijn of haar handen niet (meer) kan gebruiken.

Vergeleken met bijvoorbeeld de Tobii Eye Gaze is de Glory goedkoper, daarnaast zorgen we ervoor dat software en updates verder gratis zijn.

Kenmerken:
- De Glory heeft Infrarood sensor, die klikken, dubbelklikken en 'drag-and-drop' muisfuncties uitvoert met eenvoudige bewegingen van uw gezicht, dan wel d.m.v. knijpen met uw oog, of knipogen.
- Draadloze radio technologie.
- Gratis software en alle upgrades in de toekomst als u de Glory aanschaft.
- U kunt de Glory op meerdere computers gebruiken.
- Meerdere profielen zijn in te stellen voor verschillende gebruikers of gebruikermodi.
- Relatieve en absolute muis modes

Technische gegevens
- 9 axis sensor rangschikking
- Medische kwaliteit siliconen
- Maximaal 15 uur batterij-gebruik duur
- USB-aansluiting
- Eenvoudig te gebruiken schakelknop voor meerdere apparaten
- Infrarode kick sensor
- De Glory werkt zowel op Windows (vanaf Vista t/m 10) als op Mac computers

Software kunt u zonder verdere kosten vanaf de website van de makers van de Glory headset downloaden, zodat u altijd over de nieuwste software beschikt.

De Linksensor kunt u het best op 1-2 cm vanaf uw oog plaatsen, dan wel vanaf de spier in uw gezicht die u het makkelijkst beweegt, pas dan activeert u de headset.

U kunt met deze headset zelfs uw electrische rolstoel bedienen, maar u moet dan wel de 'Link to connect Glory to your power chair' meebestellen! Uw rolstoel moet voorzien zijn van een R-net aandrijfsysteem (CJSM of CJSM2).

U hoeft geen speciale training te volgen om met de Glory headset (en de Link) om te leren gaan, maar neemt u wel 1-2 uur de tijd om gewend eraan te raken. Handleiding en aanwijzingen worden meegeleverd om e.e.a. voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Filmpje van rolstoelgebruiker met Glory Headset.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Glory Gyro Headset à € 1090,00
Gyroset Link to Glory à € 1190,00