BEAMZ MUZIEKSYSTEEM
Doelgroep: iedereen vanaf 3 tot ver in de 80 jaar... Zeer geschikt voor mensen die geen muziekinstrument (kunnen) bespelen, maar toch gave muziek willen maken!

Beamz voor kinderen:
Stel je eens voor dat je prachtig klinkende muziek kunt maken door eenvoudigweg je handen door onzichtbare laserstraaltjes te bewegen!
Geniet van het maken van goed klinkende muziek binnen een paar minuten. Er is geen ingewikkelde leercurve nodig om meteen te kunnen gaan genieten van het Beamz laser muziek systeem.

Kinderen van 3-11:
Kinderen zijn doel op muziek en muziekfilmpjes. Wij hebben deze aansprekende gevoelens ten aanzien van deze media vertaald in een interactieve wijze van muziek maken op een totaal ander en hoger niveau.
Onze jongste Beamz gebruikers leren muzikale basisvaardigheden als ritme en melodie, ze leren een groot aantal verschillende muziekgenres te herkennen. Ze ontdekken gewone, maar ook exotische muziekinstrumenten en geluidseffecten. Naast interactieve muziekfilmpjes, waar instructie in verwerkt is, bevat de meegeleverde collectie een prachtige selectie van Disney en Nickelodeon liedjes: Hannah Montana, Phineas en Ferb en nog meer!

Tieners:
Beamz is een unieke muzikale ervaring, met meer dan 35 interactieve liedjes, geïnspireerd door een aantal van de beste en meest bekende wereldsterren als Flo Rida, Taylor Swift, Michael Jackson, Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Rihanna, Lady Gaga en vele anderen.

Altijd al DJ willen zijn?
Maak geweldig klinkende muziek, zonder een enkele vorm van opleiding, training, noch ervaring. Gewoon je handen door de onzichtbare laserstraaltjes bewegen en piano, gitaar, fluit en tientallen andere 'gewone' instrumenten worden ten gehore gebracht. Het is allemaal makkelijk te doen met de Beamz technologie en de interactieve muzikale bibliotheek, het klinkt geweldig, of u het nu voor het eerst doet of na vele keren: iedere keer dat u speelt met Beamz!

Beamz Studio:
Met de Beamz Studio (geschikt om op een PC te gebruiken), krijgt u dezelfde mogelijkheden en technieken in handen, die Beamz componisten gebruiken om hun muziek te maken en te bewerken.
U kunt nu zelf uw songs maken in MP3- of WAV-formaat, met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om filmpjes toe te voegen aan de Beamz-songs! U kunt op de website van Beamz de handleidingen als filmpjes bekijken, om te zien hoe Beamz Studio werkt. Een geweldig hulpmiddel voor bijvoorbeeld de muziekles.

Virtuele DJ:
Met de Virtuele DJ (Discjockey) kunt u helemaal zelf allerlei liedjes van uw eigen muziekbibliotheek re-mixen, u kunt er effecten aan toevoegen, cue-points aan hangen, uw favoriete stukjes in een 'loop' zetten (herhaling), u kunt ook gesampelde geluiden toevoegen of andere instrumenten. U kunt dia-voorstellingen aan uw favoriete muziek toevoegen en video-effecten bij muziekvideo's maken, vanuit uw eigen muziekbibliotheek!
Geweldig voor de beginnende DJ, de Beamz is een prachtig, innovatief instrument om uw creativiteit de vrije loop teg even. Handleidingen en voorbeelden zijn online beschikbaar op www.thebeamz.com, zodat u precies kunt leren hoe de Virtuele DJ werkt.

Beamz Player Software:
Beamz player software stelt u in staat om prachtig klinkende muziek te maken, zonder enige muzikale ervaring. U kunt instrument samples (kleine fragmenten en andere geluiden over de basis-achtergrondmuziek 'leggen', zodat u heel snel uw eigen draai kunt geven aan een muziekstuk. Met iedere Beamz song worden 12 samples meegeleverd, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt geven.
Met de Beamz Player software kunt u uw meesterwerken opnemen en delen met vrienden!

Keuze songs:
De liedjes worden in verschillende formaten aangeleverd, hieronder vindt u wat we leveren:
Jamz - is de standaard Beamz player song, voegt 12 samples toe aan de 'backing track'
VJams - Beamz Jamz song met de oorspronkelijke Muziek video als begeleiding voor u
KJam's - Beamz Jamz song met toegevoegde Karaoke mogelijkheid, één gebruiker speelt op deBeamz, terwijl iemand anders meezingt, de tekst verschijnt op het computerscherm!
Freestyle Jams - Speel Beamz instrument-samples, samen met opgeslagen liedjes uit uw eigen Windows / iTunes medibibliotheek

Beschikbare muziekbundels:
GiggleBellies / Learning Station
Het prijswinnende GiggleBellies en het meermalen bekroonde Learning Station, bevatten bekende en populiaire kinderliedjes. Kinderen kunnen meespelen met allerlei muziekinstrumenten.

Wat zit er in de doos?
- Beamz MIDI laser controller
- Bluetooth dongle
- 3 meter kabel (USB > micro USB)
- Download met Software voor OS, IOS, PC en 36 liedjes
- Veiligheidsinstructies

Accessoires:
- Beamz zachte reishoes
- Beamz draadloze knoppen plus ontvanger
- Beamz Universele interface Switch Box

Beamz werkt op de volgende systemen:
- PC - computer voorzien van Windows 7/8/10
- MAC - computer voorzien van iOS 10.8x of recenter
- iPad 3rd generatie of nieuwer, voorzien van iOS 6.0 of recenter
- iPad mini - alle modellen, voorzien van iOS 6.0 of recenter
- iPhone - 4S of nieuwer, voorzien van iOS 6.0 of recenter
- iPod Touch - 5th generatie of nieuwer, voorzien van iOS 6.0 of recenter

Zie voor meer informatie, met name voor scholen en instellingen, deze pdf.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Beamz Pro (voor scholen en instellingen) à € 350,00
Beamz Home (voor thuisgebruik) à € 235,00
Beamz zachte hoes à € 57,50
Beamz Universele interface Switch Box 3 à € 124,50
Beamz 2 draadloze knoppen en ontvanger à € 395,00
Beamz Player Software Tobii edition à € 191,50