SKWITCH MUZIEKMAKER VOOR IPHONE
Doelgroep: iedereen die van muziekmaken houdt.

Van de makers van de welbekende Skoog is er nu een heel handzaam apparaatje, in een oogwenk aan te sluiten op uw iPhone en door de bijzonder eenvoudige interface (1 drukknop) prima door kinderen te gebruiken. Een prachtig en educatief verantwoord cadeau!

Creëer, leer en speel met dit veelzijdige instrument. De Skoog Skwitch Expressive Controller is een zeer compacte expressieve instrument controller, ontworpen voor gebruik met iOS-apparaten.

De Skoog Skwitch is de perfecte introductie in de wereld van de muziek. Deze eenvoudig te gebruiken controller klikt u rechtstreeks op uw iPhone, zodat u gemakkelijk muziek kunt maken en kunt communiceren met geluiden. Het ontwerp met één knop is perfect voor kinderen. De eenvoudig te gebruiken interface is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een handicap.

Het veelzijdige en tactiele control oppervlak maakt het mogelijk om melodieën, riffs en akkoorden te creëren met een eenvoudige druk op de zachte knop. Het is ook een geweldig hulpmiddel om te helpen bij het aanleren van ritme en maat, u kunt eenvoudig van nieuwe instrumenten kiezen en door het simpelweg aanraken van de controller. Ontdek de magie van het maken van muziek vandaag de dag.

Belangrijkste functies
- Veelzijdig expressief instrument en controller voor iedereen
- Ideaal om kinderen kennis te laten maken met de wereld van de muziek
- Componeer riffs, melodieën en akkoorden met de tactiele one-touch control
- Verander je iPhone in een veelzijdig muziekinstrument

Check even diverse handige filmpjes over het gebruik van de Skwitch op YouTube, simpel in de zoekbalk van YouTube het woordje Skwitch invullen en u vindt ze!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Skwitch muziekmaker voor iPhone à € 59,50