LENCO SCD-38 RADIO/CD- EN MP3-SPELER MET 4 AANSLUITINGEN VOOR LOSSE KNOPPEN
Doelgroep: iedereen die moeite heeft om een radio cd-speler te bedienen.

Soms moet je het jezelf gewoon gemakkelijk maken. Zoals met de Lenco SCD-38! Met deze compacte radio en cd-speler met USB functie is het mogelijk om altijd en overal naar de mooiste cd's uit je collectie te luisteren. Heb je even geen leuke cd bij de hand? Geen enkel probleem!

Met de Lenco SCD-38 kun je ook muziek afspelen van een USB stick (MP3-bestanden) of via een andere geluidsdrager die op de AUX aansluiting wordt aangesloten, bijvoorbeeld je smartphone. Heb je even genoeg van je eigen muziek en wil je meer variatie? Luister dan naar je favoriete radiostation via de analoge FM tuner. Jij bepaalt! Schakelen tussen muziekbronnen op een radio/cd-speler was nog nooit zo makkelijk.

De SCD-38 produceert een rijk geluid, heeft een handige herhaalfunctie en er zijn tot 20 nummers programmeerbaar. Dankzij de telescopische antenne heb je bovendien een perfecte ontvangst. De SCD-38 is licht en draagbaar en dus overal makkelijk mee naartoe te nemen. Luister naar je favoriete muziek in het park, tijdens het klussen of op het werk.

De speler is handzaam en makkelijk in gebruik, waardoor ook kinderen de SCD-38 gemakkelijk kunnen bedienen. Hij werkt zowel op netstroom als op batterijen (worden niet meegeleverd). Hij heeft 2 ingebouwde luidsprekers.

En Edupro heeft er nog een belangrijke functie aan toegevoegd: namelijk de mogelijkheid het apparaat te bedienen met maximaal 4 losse knoppen.

De volgende functies kunnen daarmee bediend worden: play, pause, forwards of backwards springen door de tracks, dan wel de opgeslagen fm-stations bedienen, die zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaat.

Let op: wij leveren standaard geen losse knop(pen) mee, die vindt u echter te kust en te keur in onze afdeling Hardware > Knoppen. Ook hebben we als extra service de mogelijkheid tegen gereduceerde prijzen vier knoppen bij te bestellen!

De kleur van de kast kan overigens per zending verschillen, standaard is roze, maar soms is deze kleur lastig te krijgen, groen en blauw zijn dan de alternatieven. U kunt uw voorkeur aangeven in het vakje 'opmerkingen' op het bestelformulier.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lenco SCD-38 switch adapted à € 199,50
Lenco SCD-38 met 4 losse knoppen (rood, geel, groen, blauw: Liberator medium 6 cm doorsnede) à € 349,50
Lenco SCD-38 met 4 losse knoppen (rood, geel, groen, blauw: Liberator small 2,5 cm doorsnede) à € 349,50