TEDDYMIX 1 - SORTEREN EN CATEGORISEREN APP
Educatieve app welke is bedoeld voor de kleuterleeftijden uit de eerste groepen van het basisonderwijs. Hiernaast is het spel ook zeer geschikt voor thuisgebruik en voor iedereen die van teddyberen houdt!

Deze app stimuleert verbale vaardigheden d.m.v. training van termen en concepten in prachtig geïllustreerde omgevingen. Hij versterkt de mogelijkheden om een plaatje te observeren en details te ontdekken.

De app draagt bij aan de ontwikkeling van de vocabulaire van kinderen, hun korte geheugen, coördinatie en brengt het begrip voor visuele aandacht bij. The TeddyMix geeft instructies en beloningen weer in het Nederlands.

Sorteer de voorwerpen
Hier ziet u een aantal voorwerpen die bij verschillende categorieën horen, zoals bloemen, vogels, paddenstoelen, bekleding van meubels, speelgoed, groenten en fruit etc. Klik op een voorwerp en plaats het in de juiste doos. Bij deze activiteit leert een kind basistermen die van belang zijn voor een solide verbale ontwikkeling.

Wat hoort er niet bij?
Hier ziet u een aantal voorwerpen, waarvan er eentje niet in de groep thuishoort. Klik op het verkeerde voorwerp en dat zal verdwijnen. Voor ieder goed antwoord krijgt uw kind een gouden ster en positieve feedback van de Teddy. Als alle vijf de gouden sterren schijnen, zegt de Teddybeer: 'goed gedaan' of 'fantastisch' etc. en als extra verrassing verschijnt er een surprise op het scherm.

In onze apps zitten geen reclame- of andere promotionele uitingen. Ook kunnen er geen buttons of links worden aangeklikt, waarmee informatie van elders kan worden opgehaald, noch kunnen er aankopen via de apps worden gedaan. Op deze manier kunnen kinderen veilig oefenen, zonder dat ze op de verkeerde plek op internet terecht komen en niet terug naar de opdracht kunnen! Informatie over onze apps kan eenvoudig worden gevonden op onze website www.laramera.se of in de App Store.