TEDDYMIX 2 - BEDENK EN BOUW APP
Dit is een educatieve app, die gemaakt is n.a.v. voorschoolse pedagogiek, die de fantasie stimuleert en kinderen in staat stelt om zijn of haar eigen plaatjes te maken.

Plaats een voorwerp naar keuzen op het achtergrond-plaatje. Er zijn vier verschillende achtergronden: een huis met een tuintje, een straat, een woonkamer en een keuken. Bij elk van de achtergronden zijn er verschillende voorwerpen om uit te kiezen. Klik een aantal keer op een voorwerp om het uiterlijk of bijbehorende actie te veranderen. In elk van de achtergronden zijn er veel teddy's die allerlei activiteiten ondernemen.

In deze app leert het kind om kleuren, afmetingen, richtingen en posities waar te nemen. Ze leren basale termen uit de ruimtelijke oriëntatie, zoals ''voor'', ''achter'', ''boven'' e.v.a.

Klik op de radio rechts boven om de muziek aan te zetten tijdens het spel!

Als het plaatje Klaar is, kan het bewaard worden in het plaatjes-album. Klik op de camera in de hoek van het scherm om het plaatje te bewaren.

TeddyMix is een heel plezierige verzameling van activiteiten om vroeg dingen te leren. Animaties, geluiden en aansprekende tekeningen en filmpjes zijn samengevoegd tot fraaie collectieve spelletjes, die de volgende activiteiten aanleren: vergelijken, sorteren en visuele discriminatieoefeningen als voorbereiding op lezen en rekenen. De aandacht en fantasie van ieder jong kind worden op deze wijze geprikkeld. Kinderen leren hun vaardigheden te verbeteren door hun eigen ervaringen, als ze objecten in verschillende categorieën leren sorteren. Ze leren dingen met elkaar te vergelijken, verschillen te zien en gelijke dingen te vinden. Onze apps stellen kinderen in staat om verschillende spelletjes te doen en hun creatieve fantasie te ontdekken.

TeddyMix is de opvolger van het bekende en zeer populaire computerspel de Teddy Spelletjes, dat een aantal prijzen heeft gewonnen voor het beste educatieve programma voor peuters en kleuters in vele landen op de wereld.

In onze apps zitten geen reclame- of andere promotionele uitingen. Ook kunnen er geen buttons of links worden aangeklikt, waarmee informatie van elders kan worden opgehaald, noch kunnen er aankopen via de apps worden gedaan. Op deze manier kunnen kinderen veilig oefenen, zonder dat ze op de verkeerde plek op internet terecht komen en niet terug naar de opdracht kunnen! Informatie over onze apps kan eenvoudig worden gevonden op onze website www.laramera.se of in de App Store.