MEGAMIX RETRO APP
"Een leuk en educatief spel om uw kind te laten ontdekken!"
Charlotte, KidsAppWorld.com

MegaMix Retro is een verzameling van 6 verschillende retro geïnspireerde ludieke en educatieve activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Geschikt voor alle leeftijden in het speciaal onderwijs en een goede training voor taalontwikkeling en visuele waarneming.

1 - Dominotrein
In de Dominotrein moet u de overeenkomsten vinden tussen postwagens met symbolen van dezelfde soort. Er zijn 90 verschillende symbolen te combineren. Wanneer u de juiste symbolen bij elkaar hebt gebracht puft de trein steeds een stukje verder vooruit. Wanneer alle wagens correct met elkaar zijn verbonden zal de trein vertrekken om terug te komen met nieuwe symbolen.

2 - Fruit plukken
In Fruit plukken moet u vallend fruit zien te vangen. Let op: U moet wel de juiste fruitsoorten uit de fantasiebomen zien te vangen.

3 - Muziek Spelletjes
In Muziek Spelletjes moeten de rockmuzikanten op het podium geplaatst worden. Wanneer een muzikant plaatsneemt op het podium speelt hij een korte solo. Als alle muzikanten op het podium staan speelt de band een deuntje bij elkaar. U kunt ook klikken op een van de muzikanten op het podium om hem te horen spelen. Muziek Games bevat veel verschillende melodieën en korte stukjes muziek om de muziek te ervaren op een interactieve manier.

4 - Krassen
In Krassen kunt u gebruik maken van uw vingers/nagels om foto's tevoorschijn te laten komen. Wanneer u alle foto's heeft gezien zullen deze tot leven komen d.m.v. animaties en geluiden. Er zijn in totaal 24 verschillende foto's te ontdekken.

5 Punt naar Punt
In Punt naar Punt kunt u de lijnen trekken tussen genummerde puntjes die de contour van een figuur vormen. Wanneer u klaar bent zal deze figuur tot leven komen d.m.v. animatie en geluid. Er zijn in totaal 15 verschillende figuren te ontdekken.

6 - Jigsaw puzzels
Hier kunt u 20 makkelijke jigsaw puzzels vinden.

In onze apps zitten geen reclame- of andere promotionele uitingen. Ook kunnen er geen buttons of links worden aangeklikt, waarmee informatie van elders kan worden opgehaald, noch kunnen er aankopen via de apps worden gedaan. Op deze manier kunnen kinderen veilig oefenen, zonder dat ze op de verkeerde plek op internet terecht komen en niet terug naar de opdracht kunnen! Informatie over onze apps kan eenvoudig worden gevonden op onze website www.laramera.se of in de App Store.