PRETORIAN SIMPLY WORKS RECEIVE: DRAADLOZE INTERFACE VOOR LOSSE KNOPPEN
Een ontvanger en computer interface - je hoeft alleen maar deze simpele USB-ontvanger op uw computer of laptop aan te sluiten en u kunt tot zes apparaten draadloos gebruiken. Draadloze losse knoppen, joysticks en trackballs kunnen samenwerken in de klas. De meegeleverde Switch Centre software herkent de software die u gebruikt en kies de juiste instellingen voor uw knoppen. Via internet wordt ook gezocht naar nieuwe programma's waarmee de IT-receive kan samenwerken. Indien gewenst kan stelt de Switch Centre software u in staat om speciale schakelaar functies voor individuele wensen in te stellen.

- Kan worden gecombineerd met maximaal zes Simply Works zenders.
- USB-aansluiting ondersteunt trackballs, joystick, toetsenbord en schakelfuncties er is in principe geen beperking aan de mix van eenheden die kunnen worden gekoppeld. Informeer voor de combinatie draadloze trackball en draadloze joystick even bij Edupro als u een dergelijke combinatie wilt gaan aanschaffen.
- 10 meter bereik

IT-send Pro Starter Pack
Het is wel heel eenvoudig om draadloos 'te gaan' m.b.v. deze bundel. De IT-send Pro én de IT-receive samen. De IT-send-omschrijving staat hier of anders even in ons witte zoekbalkje het woordje 'send' intypen en u vindt hem.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Pretorian Simply Works Receive à € 81,50
IT-send Pro plus Pretorian Simply Works Receive à € 198,50