IT-SEND PRO: DRAADLOOS ZENDKASTJE VOOR KNOPPEN E.D.
Gebruik uw eigen knoppen samen met het Simply Works assortiment! Deze 6-kanaals draadloze zender werkt met maximaal zes bedrade losse knoppen en stelt hen in staat om te werken met een van onze draadloze ontvangers, op computer of als bediening voor speelgoed dat met een losse knop werkt. Ervaar de voordelen van Simply Works naar uw huidige losse knoppen.

Kenmerken:
- Stelt automatisch schakelfuncties voor u in als u het kastje gebruikt in combinatie met de IT-receive en de meegeleverde software.
- Maak uw eigen profielen voor programma's die niet in de meegeleverde database staan.
- Werkt op 2 x AA-batterijen.

IT-send Pro Starter Pack
Het is wel heel eenvoudig om draadloos 'te gaan' m.b.v. deze bundel. De IT-send Pro én de IT-receive samen. De IT-receive-omschrijving staat hier of anders even in ons witte zoekbalkje het woordje 'receive' intypen en u vindt hem.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
IT-send Pro à € 142,50
IT-send Pro plus Pretorian Simply Works Receive à € 198,50