'N-ABLER TRACKBALL OF JOYSTICK
Dit is een prachtig alternatief voor bijvoorbeeld een muis. Er is slechts een heel lichte aanraking van de bal nodig om met de 'n-Abler (letterlijk: de mogelijk-maker) te werken. Samen met de functie-knoppen is hij bedoeld om eenvoudig te navigeren over uw computerbeeldscherm en om simpel beelden op het scherm te manipuleren.

Omdat er slechts weinig bewegingen nodig zijn om de 'n-Abler tot werken aan te zetten, is hij perfect voor mensen die snel last van elleboog-, -schouder-, of polsklachten hebben. Het symmetrisch ontwerp zorgt ervoor dat zowel rechts- als linkshandigen er prima mee kunnen werken. Het kastje waar de trackball is ingebouwd is bijzonder robuust en zwaar, om een stabiele werking te garanderen.

De 'n-Abler heeft rechter- en linkermuisknoppen die verwisselbaar zijn! De dubbelklik- en sleepfunctie zijn vast te zetten; de X-Y as-beweging is vast te zetten om eenvoudig te kunnen 'scrollen' en de installatie is kinderlijk eenvoudig, echt plug-and-play! Beide apparaten werken zowel op een Apple Mac als op een PC. Aansluiting gebeurt op de PS/2 of USB-poort van uw computer. Voor de Apple Mac: uitsluitend op de USB-poort uiteraard!

Nog meer kenmerken: - Zeer zware bal, 63mm in doorsnede, geheel zeer soepel lopend om eenvoudige bediening van de cursor mogelijk te maken!
- Aansluitingen voor twee externe knoppen om linker- en rechtermuisknoppen aan te kunnen sluiten
- Auditieve (uitschakelbaar!) en visuele waarschuwingssignaaltjes (kleuren LEDs) geven aan wat de gebruiker gekozen heeft of wil veranderen op het apparaat
- Het is mogelijk de snelheid van de cursor in te stellen!

Een Inclusive-product.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
'n Abler trackball à € 356,50
'n Abler joystick à € 432,50