POINTIT MINI
- Miniatuur, compacte versie van de grote Point-It! Joystick, die u in staat stelt zeer accuraat en precies uw muisinvoer aan uw computer door te geven!
- De optionele 'gevorderden'-instelling zorgt ervoor dat u met deze apparaatjes kunt dubbelklikken, linker en rechtermuisklik kunt bedienen en kent de zogenaamde 'drag lock'-functie (het slepen wordt dan vastgezet!) met slechts één knop door eenvoudigweg de joystick te 'flikken'. Lastig uit te leggen, maar snel te begrijpen als u het apparaat gebruikt! U heeft geen muis meer nodig!
- Ook deze mini's hebben twee 3.5mm jack aansluitingen voor externe losse knoppen die eventueel de functie van de linker en rechtermuisknop voor hun rekening kunnen nemen.
- Er zijn verschillende bedieningsknoppen te leveren, joystick-hendeltje, spons, T-bar (het woord zegt het al) ronde knop. De standard joystick hendel heeft een kleine knop bovenop die als linkermuisknop kan fungeren.
- De mini's kunnen op een 'mounting-board', zoals de TASH Mighty Mount of vergelijkbaar, gemonteerd worden. Ook op een rolstoel of bureaublad zal dat prima lukken.
- Type-Matic On-Screen toetsenbord met woordvoorspelling (Engelstalig!) wordt gratis meegeleverd.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
PointIt Mini met langere joystick-hendel à € 702,50
PointIt Mini met bal-hendel à € 702,50