POINT-IT! BLUETOOTH JOYSTICK
Doelgroep: iedereen die baat heeft bij het aansturen van smartphone of tablet met een joystick.Vooral mensen met fysieke problemen kunnen hier zeer veel profijt van hebben.

De Point-It! Bluetooth Joystick is een compacte draadlozes joystick, die gebruikt kan worden as een alternatief voor muisinvoer op pc's en laptops, of werken met de vingers op een Android-tablet of smartphone. De muisaanwijzer wordt op zeer accurate en soepele wijze aangestuurd. Dit kleine, bescheiden apparaatje kan dicht bij de gebruiker worden gebruikt, ook op rolstoel of bureaublad. Ook zijn er bevestigingsmogelijkheden voor het monteren van de joystick op één van onze montage-armen, zoals de Magic Arm, of Articulating Arm. Het bedienen van de joystick met de kin behoort dan zelfs tot de mogelijkheden.

Deze joystick is een professionele non-contacting model, dat ook op elektrische rolstoelen wordt gebruikt.

Er zitten voorts 4 knoppen op die muisfuncties aansturen: linker muisklik, dubbelklik, rechter muisklik en de muissnelheid kunnen zo bediend of ingesteld worden. De vijfde knop, die aan de bovenkant van het standaard 'pookje' is gemonteerd, fungeert óók als linkermuisknop. Twee 3,5mm jack-aansluitingen geven zelfs de mogelijkheid om nog eens 2 losse knoppen aan te sluiten op de joystick, die de functie overnemen van de linker- en rechtermuisknop op de joystick zelf, dit voor hen die moeite hebben met de knopjes op de joystick. 'Drag-Lock' functie stelt de gebruiker in staat om een object op het beeldscherm te verplaatsen zonder dat de hele tijd de linker muisknop ingedrukt hoeft te worden.

De knopjes op de joystick kunnen worden bediend met een kracht van minder dan 150 gram. Ze zijn waterproof en bestaan uit een groot aanraakgebied met duidelijke kleuren en een oppervlak dat naar binnen afloopt als een omgekeerde koepel, fijn voor de vingers, met een duidelijke tactiel gevoel.

Op bijgevoegde foto is de Point-It! Aangeslotenop een kleine Samsung Galaxy Tab. Links onder op het scherm ziet u de muisaanwijzer over de menu-commando-structuur heen.

Eigenschappen
- Compacte Bluetooth joystick, die zeer accuraat en proportioneel u controle verschaft over uw Windows mouse pointer, of die van uw Android-apparaat
- Werkt samen met Android apparaten, laptops en PC's als standaard Bluetooth muis.
- Oplaadbare batterij is ingebouwd, deze kent een zeer lang leven
- Ondersteunt de standaard muisknop-functies plus Dubbelkick, DragLock en Muis snelheid
- 3,5mm jack-aansluitingen om nog weer externe losse knoppen te kunnen aansluiten voor het besturen linker- en rechtermuisknop functie
- Kan dicht in de buurt van een gebruiker worden geplaatst of op één van onze standaard montage-systemen (Armen)
- Zoals u ziet op de foto zijn er verschillende 'sticks' leverbaar voor deze PointIt! Let op: als u daar gebruik van wilt maken, dient u de Bal-knopversie van de PointIt! Joystick te bestellen, alsmede de alternatieve knoppen/sticks die u wilt bestellen, alleen die uitvoering van de PointIt! Bluetooth Joystick kan worden voorzien van één of meerdere alternatieve knoppen/sticks. U kunt eenvoudig de bal van de joystick afdraaien en een andere er op draaien. De Bal en de andere knoppen/sticks hebben dan dus géén linkermuisknop functie aan de bovenkant!
- Inclusief oplader

LET OP: Point-It! joysticks werken op pc's en Android apparaten als een standaard Bluetooth muis.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
PointIt! Bluetooth Joystick met stick + linkermuisknopfunctie daarop à € 1399,00
PointIt! Bluetooth Joystick met sponsbal à € 1399,00
Losse Dynamic Knob voor PointIt! Bluetooth Joystick à € 25,00
Losse Chin Cup (kinbediening) voor PointIt! Bluetooth Joystick à € 25,00
Losse Carrot (conische knop) voor PointIt! Bluetooth Joystick à € 25,00