PRETORIAN SLIMLINE JOYSTICK
Doelgroep: geschikt voor kinderen en volwassenen met kleinere handen.

Perfect geschikt voor kleine handen! De Slimline Joystick heeft aan een klein stukje bureaublad voldoende en is ook nog eens heel laag, dus zeer eenvoudig te bedienen. Kinderen kunnen er zonder veel druk op pols, hand en arm, langere tijd achtereen mee werken.
Het apparaatje is uitgerust met vier mogelijke cursor-snelheden, zodat iedereen heel precies de joystick kan instellen op zijn of haar persoonlijke behoeften. Alle twee de knoppen op de joystick kunt u instellen naar wens: linker muisklik, rechter muisklik, dubbelklik, of de zgn. drag-lock (houdt de cursor vast, samen met hetgeen waarop gedrukt is, waardoor dat window of opdracht als het ware vastgeklikt is), ook heeft de joystick twee ingangen waarop u wee losse knoppen op aan kunt sluiten, mocht dat nodig zijn, in plaats van de knoppen op het apparaat zelf.
Als een knop wordt aangeraakt, hoort u een piepje, dat kan uitgezet worden alh het niet nodig is, of zelfs irriteert...

- Er is maar een Heel klein stukje bureau- of rolstoelblad nodig
- Hoogte polssteun vanaf bureau- of rolstoelblad: 18mm
- USB aansluiting is compatibel met PC, Mac, Chromebook en tablets die externe muizen of muis-achtigen ondersteunen (voor iPad en Samsung (Android) tablets hebben wij kleine kastjes, die voorzien zijn van een USB-poortje, zodat u ook op die apparaten een joystick aan kunt sluiten
- Er is geen aparte software nodig, de joystick werkt gewoon zoals een muis. Ideaal voor 'dichtgetimmerde' systemen die soms op scholen of instellingen worden gebruikt
- De instellingen voor snelheid of knop-functies blijven bewaard , ook als het apparaat van computer of tablet wordt gehaald, of als PC of tablet uitgezet worden
- Wordt geleverd inclusief een zogenaamde T-bar hendel en een sponsachtige bal met flinke diameter
- Afmetingen: 145 x 90 x 80mm.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Pretorian Slimline Joystick à € 369,50