SIMPLY WORKS DRAADLOZE TRACKBALL
Doelgroep: kinderen en volwassenen die bij voorkeur geen gewone muis gebruiken vanwege bijvoorbeeld motorische problemen, spierziekten of de ziekte van Parkinson.

Deze draadloze Trackball kan gebruikt worden in combinatie met de Receiver of een andere control box van Simply Works. Het is een robuuste en stevige trackball, die goed op tafel blijft staan. De maximale afstand tussen Trackball en Receiver mag maximaal 10 meter zijn De trackball gebruikt een radiografische verbinding. Hij is voorzien van een heel stevige behuizing. De bal is door een lichte aanraking al te bedienen. De schuin oplopende kast zorgt voor een goede steun van de hand. Linker en rechter muistoets zijn geïntegreerd (rode en gele knop)

Geschikt voorzowel Apple Mac als PC en laptop. Middels een Perrero schakelkastje of een Simply Works iPad schakelkastje ook voor de iPad. En als uw tablet voorzien is van een USB-aansluiting, past hij zelfs daar op! Zie voor de schakelkastjes onze rubriek hardware > schakelkastjes!

Werkt op een 9V batterij (inbegrepen)

Wordt door ons geleverd INCLUSIEF de Simply Works Receiver (ontvanger), zie de omschrijving hieronder.

De Simply Works receiver is bedoeld om bijpassende draadloze computer bedieningen te kunnen ontvangen en laten werken.

De Receiver is het hart van de Simply Works familie, een set van computer aanpassingen met een draadloze verbinding. Deze ontvanger kan in totaal 6 Simply Works zenders tegelijk ontvangen. De trackball, joystick, Clevy toetsenbord of knoppen worden met een simpele USB aansluiting direct met de computer verbonden. Geen lastige software, gewoon Plug and Play.
Werkt meteen! De zenders kunnen tot maximaal 10 meter van de ontvangen verwijderd staan. Ideaal voor in de klas of groep. Kan tegelijk tot 6 apparaten ontvangen. Iedere mix van Simply Works producten kan aangesloten worden via de USB aansluiting Zowel voor Mac als voor PC geschikt Geen extra software nodig om te installeren.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Simply Works draadloze trackball met ontvanger à € 319,50