J-PAD (DRAADLOZE BLUETOOTH JOYSTICK VOOR IPAD)
Doelgroep: kinderen en volwassenen die de normale iPad-bediening te lastig vinden, maar wel prima met een joystick om kunnen gaan.

De J-Pad is een unieke joystick, die zeer intuïtief bediend kan worden. Hij zorgt ervoor dat de gebruiker volledig toegang krijgt tot alle iPad functies: Apps, muziek, media, iBooks, foto en video, on-screen toetsenbord bereiken etc.

U kunt hem eenvoudigweg aansluiten via de instellingen van de iPad, want de J-Pad is voorzien van Bluetooth 2.1. Waardoor hij dus ook prima bruikbaar is voor iedere laptop, PC of Apple computer en zelfs met Androïd telefoons, die voorzien zijn van Bluetooth!

De J-Pad is bijzonder eenvoudig te installeren en voorzien van twee knoppen om Apps te openen en te sluiten. En als het nodig is kunnen er zelfs twee losse knoppen worden aangesloten, want er zijn twee aansluitingen daarvoor in het apparaat gebouwd!

Met switch adapted Apps, die u eenvoudig in de App-store kunt vinden, is de J-Pad dé ideale oplossing voor het bedienen van de iPad.

Voorzien van een geïntegreerde oplaadbare batterij, die u via een USB-poort van uw computer kunt opladen, zorgt de J-Pad ervoor dat u 30 uur kunt werken met deze joystick, voor hij weer opgeladen moet worden.

J-Pad is vanaf heden voorzien van een speciale modus om hem eenvoudiger aan te kunnen sluiten via OS-switch Controle.

Voor een Engelstalige uitleg zie dit filmpje.

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
J-Pad (draadloze Bluetooth joystick voor iPad) à € 269,50