POINTIT! PC JOYSTICK
Een compacte PS2 compatible joystick die perfect de muispointer kan aansturen.

Ondersteunt standaard muisknop functies benevens Dubbelklik, Drag-Lock en muissnelheid. 3.5mm aansluiting (mini-jack) om externe knoppen voor de links-rechts aansturing aan te kunnen sluiten. Er zijn drie verschillende knoppen leverbaar, een heeft er zelfs een schakelknop bovenop zitten om als linker muisknop te kunnen dienen. Kan worden gebruikt dicht bij de gebruiker, of kan op standaard bevestigingssystemen worden gemonteerd voor b.v. rolstoelgebruikers. Meegeleverd wordt een gratis (!) On Screen toetsenbord met woord-voorspellingssysteem. Deze heet Type Matic.

Type-Matic is de On-Screen toetsenbord software die speciaal is ontwikkeld om samen met de Point-It! PC Joystick gebruikt te worden. Het stelt de gebruiker in staat tekst in ieder willekeurig Windows programma in te voeren zonder dat een gewoon toetsenbord hoeft te worden gebruikt.

Een heleboel cellen op het beeldscherm van uw computer stellen de toetsen van een toetsenbord voor. Als de muisaanwijzer over een cel beweegt en daar stil staat en de linkermuisknop wordt aangeklikt, wordt de inhoud van die cel naar het actieve programma gezonden.

Geavanceerde woordvoorspelling zorgt ervoor dat het typproces heel snel verloopt. Als u aan het typen bent, zal Type Matic als het ware niet alleen het woord dat u typt, maar ook het volgende woord al 'voorspellen'.

Afkortingen kunnen gebruikt worden om vaak gebruikte zinsneden snel te typen. Type bijvoorbeeld 'wud', dan komt er 'wist u dat?' te staan!

Aangezien het een van oorsprong Engelstalig programma is, moet u het programma wel een aantal dingen leren!

Ook is de layout van Type Matic helemaal in te stellen naar uw eigen wensen, kleuren, te gebruiken lettertypen en -grootten kunnen eenvoudig toegevoegd worden. Iedere cel kan z'n eigen toets voorstellen, of een kleur, een plaatje of helptekst. Type-Matic kan helemaal op maat gemaakt worden om de verschillende behoeften van de gebruiker het best te dienen. Er worden zelfs een aantal heel praktische layouts reeds meegeleverd, zodat u snel aan de slag kunt!

Systeemvereisten voor de Type Matic software:
Windows® 98, ME, NT and 2000

De PointIt! is een zeer compacte PS2 compatible joystick die u als alternatief voor een gewone muis kunt gebruiken. Deze zorgt ervoor dat u zeer precies de Windows muis aanwijzer kunt bewegen. Deze kleine, onopvallende kast kunt u los gebruiken of monteren op een bevestigingssysteem. In de bodemplaat zitten aansluitmogelijkheden voor dergelijke standaard systemen, ook aansturen met de kin is mogelijk.

De PointIt is een professioneel apparaat van het type dat u ook tegenkomt op electrische rolstoelen en wordt geleverd met 3 verschillende knopen: een bal, taps toelopende knop en de standaard stick met een knop er bovenop (zie de foto). Er kan tevens een sponsachtige bal over de standaardknop worden gedaan. Vier knoppen dienen voor de volgende muisfuncties: links klikken, dubbelklikken, rechts klikken en de muis bewegen. De vijfde knop bovenop dient ook als linkermuisklik. 3.5mm mini-jack aanslutingen stellen de gebruiker in staat zijn of haar meest geprefereerde losse knoppen op deze joystick aan te kunnen sluiten. Dit voor het geval u moeite mocht hebben met de standaard op de PointIt aanwezige knoppen, b.v. vanwege hun geringe afmetingen. DragLock-mogelijkheid zorgt ervoor dat de gebruiker kan "slepen" zonder dat de linker muisknop behoeft te worden ingedrukt!

Voor iedereen die nóg comfortabeler wil werken met deze joystick, of als u tremoren of onwillekeurige bewegingen ervaart, is er nu de U-vormige Joystickhendel van Bodypoint.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
PointIt! - Standaard+schakelknop PS2 à € 763,50
PointIt! - Taps toelopende knop PS2 à € 763,50
PointIt! - Balknop PS2 à € 763,50
PointIt! - Standaard+schakelknop USB à € 763,50
PointIt! - Taps toelopende knop USB à € 763,50
PointIt! - Balknop USB à € 763,50